flag vizantioflag hellas

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   twitter   facebook  

31ο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων Βουλγαρίας

Koumpis Giorgos 3

 

Γιώργος Αθ. Κουμπής
Γ. Γραμματέας Π.Ο.Σ.Σ.

 

Το Σάββατο 31 Αυγούστου 2024 η Ομοσπονδία Σαρακατσαναίων Βουλγαρίας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το 31ο αντάμωμα Συλλόγων Σαρακατσαναίων Βουλγαρίας με την συμμετοχή πλήθους κόσμου. 

Η Π.Ο.Σ.Σ εκπροσωπήθηκε από τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ Γατσέλο Δημήτριο και Καραγκούνη Απόστολο.

Εκ μέρους των Συλλόγων μας συμμετείχαν με χορευτικά ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Έβρου και o Μορφωτικός Σύλλογος Σαρακατσαναίων Θράκης έχοντας εξαιρετική παρουσία.

Εκ μέρους της Π.Ο.Σ.Σ  συγχαίρουμε τον  πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων Βουλγαρίας κύριο Νίκο Κίτσιο για την άψογη διοργάνωση του ανταμώματος και να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύ θερμή φιλοξενία .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης σε όλα τα αδέρφια μας Σαρακατσαναίους που διαμένουν εκεί και κρατάνε τον Ελληνισμό, τα ήθη και έθιμα μας και μεταλαμπαδεύουν στις επόμενες γενιές τις αξίες των Σαρακατσάνων.

Συγχαρητήρια στους Συλλόγους Σαρακατσαναίων Έβρου και τον Μορφωτικό Σύλλογο Σαρακατσαναίων Θράκης που συμμετείχαν με χορευτικά στο αντάμωμα με επικεφαλής τον πρόεδρο του συλλόγου Ν Έβρου κύριο Αποστολίδη Αλέξη.

Στον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων Βουλγαρίας δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους συμπαραστάτες και αρωγοί σε κάθε τους προσπάθεια. 

.

OPESSV-31-Antamoma-Syllogon-Sarakatsanaion-Voulgarias-ph01.jpgOPESSV-31-Antamoma-Syllogon-Sarakatsanaion-Voulgarias-ph02.jpgOPESSV-31-Antamoma-Syllogon-Sarakatsanaion-Voulgarias-ph03.jpgOPESSV-31-Antamoma-Syllogon-Sarakatsanaion-Voulgarias-ph04.jpgOPESSV-31-Antamoma-Syllogon-Sarakatsanaion-Voulgarias-ph05.jpgOPESSV-31-Antamoma-Syllogon-Sarakatsanaion-Voulgarias-ph06.jpgOPESSV-31-Antamoma-Syllogon-Sarakatsanaion-Voulgarias-ph07.jpg

sarakatsanos1 

radio1

Untitled-21

 

Καιρός

Θεσσαλονίκη Αθήνα Περτούλι Κωνσταντινούπολη