flag vizantioflag hellas

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   twitter   facebook  

Δελτίο Τύπου - Επιτυχής Συνάντηση για τη Διοργάνωση της Βασιλοκλούρας 2025 στις Σέρρες

Koumpis Giorgos 3

 

Γιώργος Αθ. Κουμπής
Γ. Γραμματέας Π.Ο.Σ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων, σε αγαστή συνεργασία με τον σύλλογο Σαρακατσαναίων Σερρών, προχώρησαν στις απαραίτητες επαφές για την επιτυχή διοργάνωση της ΒΑΣΙΛΟΚΛΟΥΡΑΣ 2025 που φέτος θα πραγματοποιηθεί στη πόλη των Σερρών από τον τοπικό Σύλλογο στις 11 και 12 Ιανουαρίου 2025.

Συγκεκριμένα, συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Σερρών, κ. Σπυρόπουλο Παναγιώτη και την Δήμαρχο της πόλης κα. Μητλιάγκα Βαρβάρα.

Η αντιπροσωπεία είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με τους φορείς για όλα τα θέματα που αφορούν στην κορυφαία χειμωνιάτικη εκδήλωση όλων των Σαρακατσαναίων.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκ μέρους της Π.Ο.Σ.Σ. οι Λέφας Γρηγόρης, Πρόεδρος, Μπάρμπας Παναγιώτης, Ταμίας, Γατσέλος Δημήτρης Πρόεδρος Συλλόγου Σαρακατσαναίων Σερρών και μέλος του ΔΣ της Π.Ο.Σ.Σ και Μπόλλας Νικόλαος αντιπρόεδρος του συλλόγου Σαρακατσαναίων Σερρών.

Στη συνέχεια έγινε επίσκεψη στο χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση της ΒΑΣΙΛΟΚΛΟΥΡΑΣ 2025.

Η Π.Ο.Σ.Σ ευχαριστεί θερμά τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Σπυρόπουλο Παναγιώτη την Δήμαρχο της πόλης κα. Μητλιάγκα Βαρβάρα για την ανταπόκριση τους στα αιτήματα της Ομοσπονδίας καθώς και τον τοπικό Σύλλογο για την εξαιρετική φιλοξενία.

POSS-DT-Epafes-gia-Vasilokloura-2025-ph01.jpgPOSS-DT-Epafes-gia-Vasilokloura-2025-ph02.jpgPOSS-DT-Epafes-gia-Vasilokloura-2025-ph03.jpgPOSS-DT-Epafes-gia-Vasilokloura-2025-ph04.jpg

sarakatsanos1 

radio1

Untitled-21

 

Καιρός

Θεσσαλονίκη Αθήνα Περτούλι Κωνσταντινούπολη