flag vizantioflag hellas

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   twitter   facebook  

Περιβαλλοντική Δράση Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας

lefas grigoris

 

Του Γρηγόρη Λέφα
Πρόεδρος Σ.Σ.Ν. Πιερίας

 

Η σχέση των Σαρακατσαναίων με το βουνό και τα δάση είναι από αρχαιοτάτων χρόνων και είναι σχέση οργανική και οι δεσμοί ισχυροί και άρρηκτοι.

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Πιερίας μαζί με την Πανελλήνια ομοσπονδία συλλόγων Σαρακατσαναίων έκανε περιβαλλοντική ανάβαση στον Όλυμπο την Κυριακή 14 Μαϊου θέλοντας με την πρωτοβουλία αυτή να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας με στόχο πάντα την ενεργή συμμετοχή όλων μας για την προστασία των δασών. Σε αυτή μας την προσπάθεια είχαμε την στήριξη όλων των μελών του συλλόγου μας καθώς επίσης και των ορειβατικών συλλόγων Αγίου Σπυρίδωνα και Βροντούς οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά με μέλη των συλλόγων, τους οποίους και ευχαριστούμε. 

Η δράση μας ήταν υπό την αιγίδα του υπουργείου τουρισμού.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες και δηλώνουμε παρών σε κάθε προσπάθεια που έχει να κάνει με την προστασία των δασών μας.

Syl-Pierias-Peribalontiki-Drasi-ph01.jpgSyl-Pierias-Peribalontiki-Drasi-ph02.jpgSyl-Pierias-Peribalontiki-Drasi-ph03.jpgSyl-Pierias-Peribalontiki-Drasi-ph04.jpgSyl-Pierias-Peribalontiki-Drasi-ph05.jpgSyl-Pierias-Peribalontiki-Drasi-ph06.jpgSyl-Pierias-Peribalontiki-Drasi-ph07.jpg

sarakatsanos1 

radio1

Untitled-21

 

Καιρός

Θεσσαλονίκη Αθήνα Περτούλι Κωνσταντινούπολη