flag vizantioflag hellas

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   twitter   facebook  

Σ.Σ. Λάρισας Ο Κατσαντώνης - Μάθημα χορού με ζωντανή μουσική

Roupakia Efi 3

 

Έφη Ρουπακιά
Πρόεδρός του Σ. Σ. Λάρισας

 

Το τελευταίο μάθημα χορού όλων των τμημάτων του Συνδέσμου Σαρακατσαναίων Λάρισας "Ο Κατσαντώνης" για το 2022 πραγματοποιήθηκε χθες με την παρουσία μουσικών και τραγουδιστών μετατρέποντας το εβδομαδιαίο μάθημα σε ένα "οικογενειακό" γλέντι. Συγκεκριμένα, συμμετείχαν οι μουσικοί Σπύρος Μποκόρος(κλαρίνο), Χρήστος Καλαμπούκας (λαούτο), Γιάννης Ταουσάνης (αρμόνιο) ενώ τραγούδησαν οι κ.κ Σωτήρης Γιαννακός, Φώτης Μαγγούφης, Παναγιώτης Πάνος και οι χορευτές του συλλόγου Βασίλης Πάνος και Δημήτρης Γιδαροκώστας τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τις 3 ώρες διασκέδασης που μας χάρισαν με τα ακούσματά τους.

Τα παιδιά του Συλλόγου μας, έψαλλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στους παρευρισκόμενους και η Προεδρος του Συλλόγου κα.Έφη Ρουπακιά εκ μέρους του Δ.Σ. τους αντάμειψε με ένα μικρό ,συμβολικό δώρο. Τα μέλη του τμήματος ενηλίκων συμπλήρωσαν με τα εδέσματά τους τον μπουφέ του συλλόγου ολοκληρώνοντας το πάζλ μιας πολύ ευχάριστης βραδιάς με πολύ κέφι και χορό.

Στο τελευταίο μάθημα συμμετείχαν όλοι οι χορευτές του συλλόγου, οι γονείς και κηδεμόνες των μικρών χορευτών, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, ο πρώην Πρόεδρος και μέγας χορηγός του Συλλόγου κ.Γεώργιος Καλόγηρος, η διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (στο οποίο φιλοξενείται ο Σύλλογός μας) κα. Ελένη Δημητρίου, ενώ διερχόμενοι από την πόλη μας διασκέδασαν για λίγη ώρα μαζί μας ο Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Σ. κ.Γεώργιος Ν. Μουτσιάνας συνοδευόμενους από τους κ.κ. Απόστολο Κατσιούλα, Παναγιώτη Μπάρμπα και Αθανάσιο Καρυώτη (μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ και εθελοντές της) οι οποίοι δώρισαν στα μικρά παιδιά από ένα βιβλίο.

Ανταλλάσσοντας Ευχές ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων , άπαντες αποχώρησαν ενθουσιασμένοι και εκδήλωσαν την επιθυμία για επανάληψη της συγκεκριμένης μεθόδου διεξαγωγής μαθημάτων χορού , μεταξύ αυτών και του καθ'υλην αρμόδιου, χοροδιδασκάλου μας Δημήτρη Σαμουρέλη.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ....!!!

Syl-Larisas-Mathimata-xorou-me-zontani-mousiki-ph01.jpgSyl-Larisas-Mathimata-xorou-me-zontani-mousiki-ph02.jpgSyl-Larisas-Mathimata-xorou-me-zontani-mousiki-ph03.jpgSyl-Larisas-Mathimata-xorou-me-zontani-mousiki-ph04.jpgSyl-Larisas-Mathimata-xorou-me-zontani-mousiki-ph05.jpgSyl-Larisas-Mathimata-xorou-me-zontani-mousiki-ph06.jpgSyl-Larisas-Mathimata-xorou-me-zontani-mousiki-ph07.jpgSyl-Larisas-Mathimata-xorou-me-zontani-mousiki-ph08.jpgSyl-Larisas-Mathimata-xorou-me-zontani-mousiki-ph09.jpg

sarakatsanos1 

radio1

Untitled-21

 

Καιρός

Θεσσαλονίκη Αθήνα Περτούλι Κωνσταντινούπολη