flag vizantioflag hellas

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   twitter   facebook  

Ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ)

Koumpis Giorgos

 

Γιώργος Αθ. Κουμπής
Γ. Γραμματέας Π.Ο.Σ.Σ.

 

38Η     ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΙΓΙΣΤΙΚΗ   ΓΕΝΙΚΗ   ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Με σύμμαχο τη τεχνολογία έγινε την Κυριακή 6/6/2021  διαδικτυακά για πρώτη φορά η 38η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το καταστατικό της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.).

Η νέα Διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων εκλέχτηκε με ρεκόρ συμμετοχής των συλλόγων μας, από τριάντα επτά (37) Συλλόγους Σαρακατσαναίων και ψήφισαν εβδομήντα τέσσερις (74) αντιπρόσωποι από όλη την Ελλάδα. Η απρόσκοπτη διενέργεια των εκλογών κατέστη εφικτή, με απόλυτη διασφάλιση του απορρήτου και της αξιοπιστίας της διαδικασίας για την προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας.

Εκλέχθηκε ομόφωνα το Προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης με Πρόεδρο τον κ. Κάτσενο Δημήτρη από την Αδελφότητα των εν Αθήναις   Σαρακατσαναίων Ηπείρου, γραμματέα τον κ. Σαμουρέλη Δημήτρη από τον Σύλλογο Αγιάς, και έφορο τον κ. Μπομπότα Κώστα του Συλλόγου Δυτικής Μακεδονίας .

Μετά τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό ( οι οποίοι υπερψηφιστήκαν ομόφωνα ) ακολούθησε συζήτηση και διάλογος για θέματα που απασχολούν το οργανωμένο Σαρακατσάνικο κίνημα.

Η ψηφοφορία διεξήχθη ηλεκτρονικά - μετά την ομόφωνη αποδοχή από το σώμα - με την παρουσία , για πρώτη φορά , Δικαστικού αντιπροσώπου , διορισμένου από το Πρωτοδικείο θεσ/νίκης, ο οποίος ήταν επικεφαλής της εφορευτικής επιτροπής .

Θερμά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της ιστορικής εκλογικής διαδικασίας, αλλά και σε όσους συμμετείχαν σε αυτή, ως ψηφοφόροι ή υποψήφιοι.

Έχουμε ακόμη πολλά μπροστά μας που θα πετύχουμε όλοι μαζί.

 

Εκλεχτήκαν.

1)ΜΟΥΤΣΙΑΝΑΣ Ν.ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Πρόεδρος
2) ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Αντιπρόεδρος
3) ΚΟΥΜΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Γενικός Γραμματέας
4) ΚΑΤΣΙΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Ειδικός Γραμματέας
5) ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ταμίας
6) ΓΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Μέλος: Yπεύθυνος Αντ/ματος Περτουλίου
7)ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Μέλος: Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων
8) ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ  Μέλος: Υπεύθυνη εικαστικών και
καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων
9) ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Μέλος : Υπεύθυνος Νεολαίας

 

Για την εξελικτική επιτροπή εκλεχτήκαν.

Πάνου Βούλα .

Κυργιάννης Κωνσταντίνος.

Σακαλής Μιχάλης.

Για το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ.

poss ds signatures

sarakatsanos1 

radio1

Untitled-21

 

Καιρός

Θεσσαλονίκη Αθήνα Περτούλι Κωνσταντινούπολη