flag vizantioflag hellas

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   twitter   facebook  

Φτωχότεροι από σήμερα οι Σαρακατσαναίοι της Βουλγαρίας.

athanasios kariotis new

 

Του Αθανασίου Καρυώτη.
Υπευθύνου Ηλεκ. Εφ.
Ηχώ των Σαρακατσαναίων

 

Με μεγάλη θλίψη και πόνο πληροφορηθήκαμε ότι τα ξημερώματα τις 20/5/2022 ο Χρήστος Χρήστοβ, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών - Εκπαιδευτικών Εταιρειών Σαρακατσαναίων της Βουλγαρίας, ένας νέος εξαιρετικά καλός, αφοσιωμένος, συμπονετικός και θετικός Άνθρωπος έφυγε ξαφνικά από κοντά μας.

Εκτός από συντελεστής των ιδεών και των στόχων των Σαρακατσαναίων, ήταν ένας φίλος και συνοδοιπόρος με τεράστια και καθαρή καρδιά. Ένας άνθρωπος αφοσιωμένος στους αγαπημένους του, φίλους και πάντα έτοιμος να βοηθήσει έναν άνθρωπο που το έχει ανάγκη. Μεγάλη η απώλεια στην Σαρακατσάνικη κοινότητα της Βουλγαρίας, την οποία επάξια εκπροσωπούσε. Η αγαστή συνεργασία του με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σαρακατσαναίων, μας συνέδεσε συναισθηματικά και η προσφορά του στο κοινωνικό μας έργο της κατασκήνωσης, και η άψογη φιλοξενία στους εκπροσώπους συλλόγων από την Ελλάδα, θα μείνει για πάντα αξέχαστη.

Αποχωριζόμαστε ένα αξιοσέβαστο πρόσωπο, μια προσωπικότητα που διαθέτει υψηλό επαγγελματισμό, ευγένεια και ακεραιότητα. Μεγάλη και σημαντική η συμβολή του στην ανάπτυξη της Ομοσπονδίας και την ανάδειξη του κύρους της εθνότητας.

Ο Πρόεδρος κ Γεώργιος Μουτσιάνας με την παρουσία του στην νεκρώσιμη ακολουθία μαζί με το μέλος της Επ. Επιτροπής κ Αχιλλέα Τημπλαλέξη εκπροσωπώντας το Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων εκφράζουν τα πιο βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους αγαπημένους του. Συμπαραστεκόμαστε στο πένθος της οικογένειας και ευχόμαστε η οδύνη που τους προκάλεσε ο ξαφνικός χαμός του αγαπημένο τους προσώπου να απαλυνθεί με την Ειρήνη του Θεού.

Αιωνία σου η μνήμη φίλε Χρήστο!

sarakatsanos1 

radio1

Untitled-21

 

Καιρός

Θεσσαλονίκη Αθήνα Περτούλι Κωνσταντινούπολη