flag vizantioflag hellas

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   twitter   facebook  

«Μέρα Λαμπρή» Ευχές από όλους ….σε όλους…

Farmakis Ioannis 03

 

Ιωάννης Φαρμάκης
Γ. Γραμματέας Π.Ο.Σ.Σ.

 

Μια ακόμη ξεχωριστή και όμορφη εκδήλωση, οργανώθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων ( Π.Ο.Σ.Σ ) , την ΛΑΜΠΡΗ!!!!

Σαρακατσαναίοι απ' όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης ανταμώσανε και ανταλλάξαμε ευχές όχι μόνο για την Ανάσταση του Χριστού αλλά και για να τιμήσουμε τον Αϊ Γιώργη...

«Τ' Αϊ  Γιωργιού , τα καραβάνια κίνησαν των Σαρακατσαναίων».

Αυτή  είναι  η   κλίμακα   αξιών του Σαρακατσάνικου βίου και αυτές τις Σαρακατσάνικες θύμησες αναπολήσανε όλοι μαζί.

Οι Σαρακατσαναίοι πολιτικοί, τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής της Π.Ο.Σ.Σ, οι συνεργάτες καθηγητές των Πανεπιστημίων, οι Σαρακατσαναίοι της Διασποράς, η συντριπτική πλειονότητα των Συλλόγων Σαρακατσαναίων, οι μουσικοί , οι τραγουδιστές και όλοι οι εθελοντές έδωσαν δυναμικό παρόν και σ’ αυτή την διαδικτυακή συνάντηση-αντάμωση .

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των Γερόντων, απ' όλα τα μέρη της Ελλάδας οι οποίοι κράτησαν το κέφι και την αισθητική της εκδήλωσης σε υψηλά επίπεδα, ερμηνεύοντας με αυθεντικό Σαρακατσάνικο ν'χό τα τραγούδια μας!!!

Την υπέροχη βραδιά συντόνισε με ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο ο εκπαιδευτικός κ. Καρατάσιος Γιώργος ( μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής της Π.Ο.Σ.Σ.) με την τεχνική υποστήριξη και φιλοξενία της κ. Αντωνίας Τιμπλαλέξη.

ΧΡΙΣΤΟΣ   ΑΝΕΣΤΗ…..

sarakatsanos1 

radio1

Untitled-21

 

Καιρός

Θεσσαλονίκη Αθήνα Περτούλι Κωνσταντινούπολη