flag vizantioflag hellas

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   twitter   facebook  

Κλείσιμο Χορευτικής Περιόδου 2017-2018

Megariti Antonia

Της Αντωνίας Μεγαρίτη
Πρόεδρος Σ.Σ. Θήβας

 

Με μία πολύ εντυπωσιακή εκδήλωση στο θέατρο Μοσχοποδίου Θηβών ,το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 ,κλείσαμε μια επιτυχημένη χρονιά για τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, πραγματοποιώντας έτσι άλλη μία ξεχωριστή εκδήλωση.

Τα παιδιά , φορώντας τοπικές παραδοσιακές φορεσιές, παρουσίασαν χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας,ξεκινώντας πάντα με σαρακατσάνικους χορούς.Οι χορευτές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, εντυπωσιάζοντας με τις ικανότητές τους όλους τους θεατές, που δεν έπαψαν ούτε μια στιγμή να τους χειροκροτούν ,οι μικροί δε χορευτές, έκλεψαν τα βλέμματα του κοινού και απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα.Την εκδήλωση έκλεισε το τμήμα ενηλίκων. Στο τέλος, όλοι μαζί συνέχισαν τον χορό δίνοντας μια ευχάριστη νότα κεφιού και αισιοδοξίας.

Για μια ακόμη φορά μας έκαναν πολύ υπερήφανους. Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι το έργο του χορευτικού μας αποτελεί ηθικό,πνευματικό και πολιτιστικό κτήμα ολόκληρης της κοινωνίας. Όλοι ξέρουμε ότι η πρόοδος και η ακμή του ανθρώπου έχει άμεση σχέση με την αγωγή και τη μόρφωσή του. Στις μέρες μας δε συνειδητοποιούμε όσο ποτέ άλλοτε ότι δεν αρκεί μόνο η μόρφωση. Έτσι ο άνθρωπος χρειάζεται την τέχνη ως ένα από τα σημαντικότερα μέσα ατομικής εξέλιξης και δημιουργίας. Ο χορός ,που συνιστά μια μορφή τέχνης, χρησιμοποιεί το ανθρώπινο σώμα ως εργαλείο, γυμνάζει παρέχοντας σωστή και αρμονικά σωματική διάπλαση, ευχέρεια και κομψότητα κινήσεων, καλλιεργεί την προσωπικότητα μέσα από τον αυτοέλεγχο, τη διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων, δίνει χαρά και ψυχαγωγία. Γι αυτό πρέπει να είμαστε υπερήφανοι και παράλληλα όλοι μαζί να εξασφαλίσουμε μακρύ και σωστό μέλλον στο σύλλογο προκειμένου να συνεχισθεί η παρουσία και προσφορά μας στο κοινωνικό σύνολο.

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Θήβας συγχαίρει και ευχαριστεί όλα τα παιδιά των χορευτικών του τμημάτων και τους ενήλικες χορευτές,για την παρουσία τους καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Από την θέση μου και παρακολουθώντας όλο τον χρόνο το έργο των παιδιών μας τα συγχαίρω για την συμμετοχή τους στα χορευτικά τμήματα του συλλόγου για την συνεχή και ανελιπή παρουσία τους καθ όλη την διάρκεια του χρόνου καθώς για την προθυμία τους και την ευγένειά τους στον χώρο μας.Στο χώρο που τόσο πολύ αγαπάμε.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους γονείς που τα εμπιστεύτηκαν , διέθεσαν χρόνο και έφεραν τα παιδιά τους στο Σύλλογο για την εκμάθηση παραδοσιακών χορών, γεγονός που μας γεμίζει με όρεξη και ενθουσιασμό για να συνεχίσουμε το έργο που επιτελούμε.Να ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά τον χοροδιδάσκαλό μας κο Νίκο Μπαλιάμη για το σπουδαίο έργο του. και την πολύτιμη συνεισφορά του όλα αυτά τα χρόνια στο έργο του συλλόγου.Καλλιεργεί άριστα τις σχέσεις δασκάλου και παιδιών.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς το ζαχαροπλαστείο BITTER SWEET και το ΡΑΔΙΟ ΤΟΛΗΣ και όλους όσους συνετέλεσαν με οποιονδήποτε τρόπο στην επιτυχή πορεία του συλλόγου και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ραντεβού την πρώτη Κυριακή του Σεπτέμβρη με τις εγγραφές για την καινούργια χρονιά.

Καλό καλοκαίρι!!!

Με τιμή το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

Syl_Thivas-Kleisimo-xoreutikis-periodou-ph01.jpgSyl_Thivas-Kleisimo-xoreutikis-periodou-ph02.jpgSyl_Thivas-Kleisimo-xoreutikis-periodou-ph03.jpgSyl_Thivas-Kleisimo-xoreutikis-periodou-ph04.jpgSyl_Thivas-Kleisimo-xoreutikis-periodou-ph05.jpgSyl_Thivas-Kleisimo-xoreutikis-periodou-ph06.jpgSyl_Thivas-Kleisimo-xoreutikis-periodou-ph07.jpgSyl_Thivas-Kleisimo-xoreutikis-periodou-ph08.jpgSyl_Thivas-Kleisimo-xoreutikis-periodou-ph09.jpg