flag vizantioflag hellas

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   twitter   facebook  

ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!

Kostoula Sofia2

 

Της Σοφίας Κωστούλα.
Υπεύθυνη Επιστημονικής Επιτροπής της Π.Ο.Σ.Σ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και η χορηγός Εταιρία ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ, στην αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας.

Έπειτα από συνεννόηση με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Τρικκαίων κ.Δημήτρη Παπαστεργίου, στα πλαίσια παρεχόμενου κοινωνικού έργου ως ελάχιστη συμβολή στους δοκιμασμένους από τις καταστροφικές πυρκαγιές και με την τεράστια ευαισθησία της εταιρίας χορηγού της Π.Ο.Σ.Σ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ, ξεκινάμε το καραβάνι της βοήθειας.

Οι υποδείξεις των υπευθύνων της Πολιτικής Προστασίας ήταν συγκεκριμένες για τις τεράστιες ανάγκες τη δεδομένη στιγμή σε ζωοτροφές για μεγάλα ζώα.

Η καταγωγή μας το επιβάλει, νομάδες από πανάρχαια μήτρα κτηνοτρόφων ,αγωνιούμε για την τύχη των ζώων και συμπαραστεκόμαστε στους κτηνοτρόφους μας.

Μια αλυσίδα με κρίκους δυνατούς και ανθρώπους που νοιάζονται ώστε να μετατραπεί η θλίψη σε δύναμη .

Η ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΑΕ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης παραχωρεί 8 τόνους ζωοτροφών για τις ανάγκες των κτηνοτρόφων για μεγάλα ζώα.

Η Π.Ο.Σ.Σ και η εταιρία ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ στέλνει βοήθεια,για να μπορέσουμε να αναπνεύσουμε όλοι μαζί ξανά.

Μέχρι να σβήσει και η τελευταία φλόγα να ξεπεραστούν όλα με πείσμα και ενότητα .