flag vizantioflag hellas

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   twitter   facebook  

Επισκέψεις της Π.Ο.Σ.Σ. στο περιθώριο της συνάντησης με την οργανωτική «Επιτροπή 2021» στην Αθήνα

Kostoula Sofia2

 

Της Σοφίας Κωστούλα
Ειδ. Γραμματέα της Π.Ο.Σ.Σ.

 

Κατά την επίσκεψη μας στην Αθήνα, είχαμε τη χαρά και την ικανοποίηση να ανταμώσουμε με ανθρώπους του σιναφιού μας και να ανταλλάξουμε σκέψεις και απόψεις για την καλύτερη οργάνωση και διάδοση της Σαρακατσάνικης παράδοσης.

Μετά  τη εποικοδομητική συνάντηση μας με την οργανωτική "Επιτροπή 2021" όπου καταθέσαμε τις προτάσεις μας, ώστε να μπορούμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στις εορταστικές εκδηλώσεις του 2021, μας υποδέχθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών, ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου, ο φίλος Σαρακατσάνος κ. Χρήστος Τριαντόπουλος. Πραγματοποιήσαμε μαζί του, μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για θέματα που απασχολούν το σινάφι μας. Ο κ. Τριαντόπουλος είναι δίπλα μας, νοιάζεται για την καταγωγή του και είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια μας, τον ευχαριστούμε θερμά για τη άψογη φιλοξενία. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας μαζί του, για οπότε αυτό κριθεί απαραίτητο.

Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε στην Αυλώνα, το Σύλλογο Σαρακατσαναίων Αυλώνας, όπου με σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο που μας υποδέχθηκε με θέρμη, είχαμε μια όμορφη κουβέντα για τη παράδοση μας. Αντλούμε κουράγιο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, μέσα από τέτοιες ανθρώπινες συναντήσεις, καθώς διαπιστώνουμε, ότι παντού υπάρχουν φίλοι Σαρακατσάνοι να σε φιλοξενήσουν με χαρά.

Μετράμε φίλους και είναι πολλοί ευτυχώς, όσοι ασχολούνται και θέλουν πραγματικά να παραδώσουμε στα παιδιά μας αυτό που πήραμε από τους γονείς μας.

Θερμά τους ευχαριστούμε, όλους μαζί …και έναν - έναν χωριστά…

POSS-episkepseis-sto-perithorio-synantisis-2021-ph01.jpgPOSS-episkepseis-sto-perithorio-synantisis-2021-ph02.jpgPOSS-episkepseis-sto-perithorio-synantisis-2021-ph03.jpgPOSS-episkepseis-sto-perithorio-synantisis-2021-ph04.jpg