flag vizantioflag hellas

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   twitter   facebook  

Συμμετοχή του Σ.Σ. Βάλτου Ξηρόμερου στους «ΚΛΕΦΤΕΣ» ΤΟΥ ΟΤΕ TV και Προετοιμασία για το ντοκιμαντέρ του Κατσαντώνη.

kariotis athanasios

 

Αθανάσιος Καρυώτης
Υπεύθυνος Ηλεκ. Εφ.
ΗΧΩ των Σαρακατσαναίων

 

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Βάλτου Ξηρομέρου Ευρυτανίας " Οι Σταυραετοί των Αγράφων", την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 συμμετείχε στα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ του ΟΤΕ TV "Οι Κλέφτες" , στην τοποθεσία Γουριά Αιτωλοακαρνανίας.

Το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε με αφορμή την συμπλήρωση 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821 που πραγματοποιείται του χρόνου, με σκηνοθέτη τον κ. Σταμάτη Τσαρουχά.

Με μπροστάρη το Σύλλογο Σαρακατσαναίων Βάλτου Ξηρομέρου Ευρυτανίας " Οι Σταυραετοί των Αγράφων", αλλά και άλλους Συλλόγους προετοιμάζεται η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σαρακατσαναίων για την μεγάλη ώρα που θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ από την cosmote history για τον Σαρακατσάνο Σταυραετό των Αγράφων Αντώνη Κατσαντώνη. Επίσης η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σαρακατσαναίων, ετοιμάζετε για τις επετειακές εκδηλώσεις που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα, για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 και την συμμετοχή των Σαρακατσαναίων στον αγώνα.

Στα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ του ΟΤΕ TV "Οι Κλέφτες", από το Σύλλογο Σαρακατσαναίων Βάλτου Ξηρομέρου Ευρυτανίας πήραν μέρος οι: Κώστας Φλώτσιος, Λάζαρος Πατούλας, Σωτήρης Γαλαζούλας, Παναγιώτης Τσιάρας, Στάμος Στούπας και Δημήτρης Τσάμης.

Syl-Valtou-symmetoxi-stous-kleftes-tou-cosmote-tv-ph01.jpgSyl-Valtou-symmetoxi-stous-kleftes-tou-cosmote-tv-ph02.jpgSyl-Valtou-symmetoxi-stous-kleftes-tou-cosmote-tv-ph03.jpgSyl-Valtou-symmetoxi-stous-kleftes-tou-cosmote-tv-ph04.jpgSyl-Valtou-symmetoxi-stous-kleftes-tou-cosmote-tv-ph05.jpgSyl-Valtou-symmetoxi-stous-kleftes-tou-cosmote-tv-ph06.jpgSyl-Valtou-symmetoxi-stous-kleftes-tou-cosmote-tv-ph07.jpgSyl-Valtou-symmetoxi-stous-kleftes-tou-cosmote-tv-ph08.jpgSyl-Valtou-symmetoxi-stous-kleftes-tou-cosmote-tv-ph09.jpgSyl-Valtou-symmetoxi-stous-kleftes-tou-cosmote-tv-ph10.jpgSyl-Valtou-symmetoxi-stous-kleftes-tou-cosmote-tv-ph11.jpgSyl-Valtou-symmetoxi-stous-kleftes-tou-cosmote-tv-ph12.jpgSyl-Valtou-symmetoxi-stous-kleftes-tou-cosmote-tv-ph13.jpg

sarakatsanos1 

radio1

Untitled-21

 

Καιρός

Θεσσαλονίκη Αθήνα Περτούλι Κωνσταντινούπολη