flag vizantioflag hellas

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   twitter   facebook  

Θρήνος και οδύνη στην κοινωνία της Λαμίας από τον χαμό του πρώην Αντιδημάρχου Σαρακατσάνου Δήμου Καλαμπαλίκη

kariotis athanasios

 

Αθανάσιος Καρυώτης
Υπεύθυνος Ηλεκ. Εφ.
ΗΧΩ των Σαρακατσαναίων

 

Νεκρός σε τροχαίο ο πρώην Αντιδήμαρχος Λαμίας, Σαρακατσάνος στην καταγωγή Δήμος Καλαμπαλίκης, που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 80χρονη το πρωί της Δευτέρας, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο τραυματισμός του Δ. Καλαμπαλίκη ήταν παρά πολύ σοβαρός και ο πρώην αντιδήμαρχος δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

 Ο Δήμος Καλαμπαλίκης, ήταν 61 ετών, παντρεμένος με την Δήμητρα Μπίκα, και πατέρας δύο παιδιών, την Γεωργία φιλόλογο, και τον Ανδρέα φοιτητή Ιατρικής στο πανεπιστήμιο Αθηνών, και γύρω στις 7 το πρωί έκανε το καθιερωμένο πρωινό του περπάτημα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και συγκεκριμένα στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας Αθηνών....
Την ώρα που ο Δήμος Καλαμπαλήκης βρισκόταν λίγο πριν την είσοδο του Αγίου Κωνσταντίνου και περπατούσε στην άκρη του δρόμου, μια 80χρονη οδηγός , τον παρέσυρε  χτυπώντας τον πολύ άσχημα, αφού τον πέταξε ψηλά και έσπασε ακόμα και στο παρμπρίζ του αυτοκίνητου.
Ο Δήμος Καλαμπαλίκης διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βαρύτατα τραυματισμένος στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας και εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο, όπου οι γιατροί έδωσαν πραγματική μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο Δήμος Καλαμπαλίκης ήταν συνταξιούχος αστυνομικός και για πολλά χρόνια υπηρέτησε Διοικητής της Tροχαίας Aυτοκινητοδρόμων στις Θερμοπύλες.

Ο Δήμος Καλαμπαλίκης έχει ασχοληθεί επί σειρά ετών με τα αυτοδιοικητικά, διετέλεσε Αντιδήμαρχος Λαμιέων και Γενικός Γραμματέας στον δήμο Λαμιέων την προηγούμενη τετραετία με το Νίκο Σταυρογιάννη....Εθελοντής στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Σαρακατσαναίων, και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου συνέβαλε τα μέγιστα ως Γενικός Γραμματέας στο Δήμο Λαμιέων να διεξαχθεί το 3ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Σαρακατσαναίων που έγινε στην Λαμία το 2016.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων εύχονται αιωνία  η μνήμη του και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, και στην οικογένεια του κουράγιο να ζήσουν να τον θυμούνται με αγάπη. 

Genika-Arthra-Kalabalikis-Dimos-ph01.JPGGenika-Arthra-Kalabalikis-Dimos-ph02.jpgGenika-Arthra-Kalabalikis-Dimos-ph03.jpgGenika-Arthra-Kalabalikis-Dimos-ph04.JPGGenika-Arthra-Kalabalikis-Dimos-ph05.jpgGenika-Arthra-Kalabalikis-Dimos-ph06.JPGGenika-Arthra-Kalabalikis-Dimos-ph07.JPG

sarakatsanos1 

radio1

Untitled-21

 

Καιρός

Θεσσαλονίκη Αθήνα Περτούλι Κωνσταντινούπολη