flag vizantioflag hellas

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   twitter   facebook  

Το όραμα που έγινε πραγματικότητα η ηλεκτρονική εφημερίδα «ΗΧΩ ΤΩΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ»

kariotis athanasios

 

Αθανάσιος Καρυώτης
Υπεύθυνος Ηλεκ. Εφ.
ΗΧΩ των Σαρακατσαναίων

 

http://www.hxwsarakatsanwn.gr

 

Το Διοικητικό συμβούλιο, και η συντακτική επιτροπή της Π.Ο.Σ.Σ σας ευχαριστεί για τα εφτά (7) χρόνια προσπάθειας της ηλεκτρονικής εφημερίδας, "ΗΧΩ των Σαρακατσαναίων". Της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων.

Η παρούσα εφημερίδα αποτελεί την σύγχρονη και αμεσότερη μορφή της εφημερίδας όλων των Σαρακατσαναίων. Σκοπός της αποτελεί η άμεση, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας, τόσο για τις δράσεις των κατά τόπους Σαρακατσάνικων Συλλόγων, όσο και της Π.Ο.Σ.Σ. Παράλληλα, θα συμπεριλαμβάνεται και πλούσια, ποικίλης ύλης αρθρογραφία. Άλλωστε, η εφημερίδα έχει σχεδιαστεί έτσι ούτως ώστε να περιέχει θέματα γενικού περιεχομένου.

Μέσα από την ηλεκτρονική μορφή της ηλεκτρονικής εφημερίδας, "ΗΧΩ των Σαρακατσαναίων" προσπαθούμε και ευελπιστούμε ότι θα έρθουμε κοντά σε όλους τους Σαρακατσάνους και ιδίως τους νέους ανά την Ελλάδα και όχι μόνο, και να δημιουργήσουμε έτσι έναν δίαυλο επικοινωνίας για την ορθότερη και αμεσότερη ενημέρωσή μας. Φυσικά, μπορείτε και εσείς να συμμετέχετε ενεργά με άρθρα, κείμενα, παρατηρήσεις, κοινωνικά μηνύματα και ότι άλλο επιθυμείται.

Σκοπός μας δεν είναι να ξεχωρίζουμε από τους άλλους αλλά αδελφωμένοι με την κοινή παράδοση να απολαύσουμε όλα τα καλά της ενότητας και να προσφέρουμε όσο πιο πολλά μπορούμε στο κοινωνικό σύνολο που περιλαμβανόμαστε. Γι’ αυτό θεωρήσαμε ότι είναι δική μας υποχρέωση απέναντι σ’ αυτούς και σ’ εμάς να απονεκρώσουμε και να ζωντανέψουμε αυτή την παράδοση. 

Επίσης θα φροντίσουμε να σας γνωστοποιήσουμε το περιεχόμενο από τις μελέτες αυτών που ασχολούνται με τη ράτσα μας, οι οποίοι είναι πάρα πολλοί, Έλληνες, και ιδίως ξένοι. 

Η εφημερίδα θα είναι ένα μέσο επικοινωνίας και σαν εφημερίδα θα περιέχει και άρθρα ποικίλου περιεχομένου όπως κοινωνικά, καλλιτεχνικά, ενημερωτικά, την κίνηση των τοπικών Συλλόγων, μόνιμη λογοτεχνική στήλη και πολλά άλλα. 

Ο καθένας από μας, που θα έχει να προσθέσει κάτι και επειδή παράλληλα θα είναι και μια μορφή έρευνας θα μπορεί ελεύθερα να εκφράζει τη γνώμη του μέσω της εφημερίδας. 

Όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν με τη συνεργασία όλων των Σαρακατσάνων και συμπαράσταση των τοπικών Συλλόγων τους οποίους θερμά ευχαριστούμε για το μέχρι τώρα πραγματικό ενδιαφέρον τους.

Θέματα μπορεί να μας στέλνει ο καθένας στα e-mail της Ομοσπονδίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. επισημαίνοντας ότι τα θέματα που αποστέλλονται στο e-mail τα βλέπουν όλα τα μέλη του Δ.Σ. εφόσον έχουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail). Αθανάσιος Καρυώτης Υπεύθυνος Ηλεκτρονικής Εφημερίδας

sarakatsanos1 

radio1

Untitled-21

 

Καιρός

Θεσσαλονίκη Αθήνα Περτούλι Κωνσταντινούπολη